Jonathon  Precious

Jonathon Precious

monaco tröjorI förra månaden hade FA sammanställt en kortlista på tre personer, men i slutändan ville ingen av trioen ha det bästa jobbet. Medan John Herdman, favoriten, flyttade från att coacha Kanada-kvinnor till det landets män, fortsatte Nick Cushing i Manchester City och Laura Harvey, den tidigare Arsenal och Seattle Reign-tränaren, ett nytt inlägg med Utah Royals.
Aldrig lyckades och tillämpade Napoli Tröjor inte: hur FA gjorde Phil Neville sin nr 1 | Marina Hyde
Under Sampson England nådde halvfinalerna för världscupen 2015 och 2017 EM, då hans lag steg till nr 3 och nr 1 i respektive värld och europeiska rankningar. Nevillas utmaning är att leda lionesserna att ära på nästa års världscup i Frankrike.
Roma Tröjor
Philip Neville
Extremt stolt och hedrad att vara huvudtränare för @Lionesses och jag är otroligt upphetsad över de utmaningar som kommer framåt !! pic.twitter.com/u2AB3tBmFJ
Hans första uppgift är att vinna hjärtan och sinnena hos en trupp som är skadad av Sampsons avgång. Welshmanen befanns ha gjort två rasdiskriminerande kommentarer till Eniola Aluko och Drew Spence, men de flesta av Englands spelare förblev extremt stödjande för honom.
Baroness Sue Campbell, FA: s chef för kvinnors fotboll, sa: 'Vi kommer att bygga ett briljant lag runt Phil. Hans entusiasm, passion och lust för rollen imponerade oss alla. När han kom fram som kandidat visste vi att vi hade rätt person. Vi visste att vi behövde en vinnare med innovativa idéer som passar bra in i den dynamiska inställningen vi har på St George's Park. '
Jacquetta billige fodboldtrøjer KristanCa
EmilieDel fotbollströjor barn LenardCor
SheltonRu fotballdrakter VetaBowke
LawrenceE billige fodboldtrøjer LouanneSt
EloyCarso fotbollströjor NellieMea
JeffChute maglie calcio poco prezzo BradleyMc